Huomenna pitäisi sitten mennä taas töihin. Onneksi on kevyt laskeutuminen ja keskiviikkona on vielä yksi vapaapäivä eli loppiainen.

Muutosprosessi on edennyt suunnitelmien mukaan. Punnituspäiväksi olen valinnut perjantain, joten silloin selviää miten eka viikko on lähtenyt menemään. Noudatan vähähiilidydraattista ruokavaliota eli karppaan, tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että olen jättänyt pois leivän, pastan, perunan, riisin ja sokerin. Kalorit yritän ainakin näin alussa pitää noin 1500 kalorissa. Olen aiemminkin karppaillut ja systeemi sopii mulle, nälkä pysyy kurissa ja olo on hyvä. Mitään atkins-tyylistä ruokavaliota en kylläkään noudata, melko terveellisesti syön eli vihanneksia, marjoja jne. päivittäin. Liikkumaan en ole vielä ehtinyt, siihenkin on tarkoitus tehdä muutos ensi viikolla, aion mennä tauon jälkeen kuntosalille ja mahdollisesti myös joihinkin jumppiin. Kuntosalikortti minulla jo on ja töistä saa taas nyt tammikuun alussa liikuntaseteleitä, joilla voi maksalla lisää kuukausia. Nuo liikuntasetelit ovat kyllä loistava työsuhde-etu, vuodessa saan sellaiset 360 eur arvosta noita seteleitä, jotka voi siis käyttää liikuntaan. Tavoitteena  olisi laihduttaa vähintään 20kg kesäkuun alkuun mennessä. Mielestäni ihan realistinen tavoite, kun näin alussa paino putoaa suht helposti.

Eilen olin alennusmyynneissä ja eipä sieltä juurikaan löytynyt vaatetta tälle Muodokkaalle. En tajua miten RUMIA vaatteita isoille ihmisille oikein suunnitellaan, tämäkin kannustaa eteenpäin tässä muutoksessa että saisi kerrankin ostettua itselleen sellaisia vatteita joista itse tykkää! En ymmärrä miksi vaateketjut eivät ymmärrä, että myös lihavat tarvitsevat ennen kaikkea ns. hyvin istuvia perusvaatteita eli suoria housuja, paitoja, takkeja, jakkuja jne. Hirveitä säkkejä ja rumakuosisia, muodottomia ryysyjä oli sitäkin enemmän! En tälläkään kertaa löytänyt itselleni sopvia housuja, kaikki housut olivat mallia "porkkana", eli vyötärö oli megalomaaninen ja lahkeet kapenivat alaspäin! Siis että nilkkaa kohti lahkeet kapenivat kapenemistaan, missä luuraavat normaalit SUORAT housut?! Seppälän ja H&M:n valikoimat olivat todella surkeat, vain pari rekkiä rumia ja huonosti istuvia vaatteita. KappAhlissa valikoima oli edes vähän parempi muttei sekään mitään huippuluokkaa.

Huh, kylläpä odotan sitä päivää kun voin ostaa vaatekaupasta sellaisia vaatteita kuin itse haluan!